A-kasse tilbud

Hvilke A-kasse tilbud kan du få lige nu. Vi har taget et kig på de aktuelle akasse tilbud her i artiklen.

Gratis Akasse som studerende
Hvis du er studerende, og melder dig ind i MA A-kasse (Magisternes A-kasse) som gratis medlem, så deltager du i lodtrækningen om en helt gratis iPad, som udloddes hver eneste måned. Læs mere om MA A-kasse her.

Billigste A-akasse
I skrivende stund er A-kassen Lederne faktisk den billigste a-kasse med et medlemskontingent på kun 426 kr. Du behøver ikke at være ansat som leder for at kunne melde dig ind i akassen. Det er en tværfaglig akasse, som er åben for alle.

Hvilken A-kasse har de mest tilfredse medlemmer
Det er fint at kigge på prisen og vælge en af de billige akasser, men det er også vigtigt at vælge en akasse, hvor medlemmerne generelt er tilfredse og føler, at de får en god service hvis de bliver ledige og skal på dagepenge.

Min A-kasse har de seneste år klaret sig rigtigt godt i Arbejdsmarkedsstyrlsens tilfredshedsundersøgelse, og topper således listen som den bedste a-kasse målt på akassens egne medlemmers vurdering af akassen og hvor tilfredse de er med akassen.

Min A-kasse er en tværfaglig a-kasse, hvor alle kan melde sig ind.

Billigste a-kasse for selvstændige
Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, og vil sikre dig ret til dagpenge såfremt du bliver ledig, så er Lederne også den billigste a-kasse for selvstændige.

Hvilken akasse er billigst hvis du samtidig vil være medlem af en fagforening
Nogle akasser har også en tilhørende fagforening, som kan hjælpe dig med gratis juridisk rådgivning i forbindelse med dit arbejdsforhold. Så kan fagforeningen køre sagen for dig, hvis du bliver uberettiget fyret el.lign.

Lige nu er Det Faglige Hus den billigste samlede A-kasse og fagforening. Det skyldes, at tilkøbet af fagforening hos Det Faglige Hus tilbyde til kun 69 kr.

akasser-knap

About The Author

Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *