aka
Akademikernes Ambitiøse A-kasse er en ny billig akasse for alle akademikere i landet. A-kassen er den billigste på vores liste og har kontorer i Danmarks 5 største byer. Akademikernes A-kasse opstod den 1. juli 2013, da Ingeniørernes A-kasse og Akademikernes A-kasse fusionerede.

Akademikernes Ambitiøse A-kasse er tværfaglig
Alle akademikere uanset faglig baggrund kan melde sig in i a-kassen. Du kan også melde dig ind uanset om du er studerende, nyuddannet, lønmodtager, selvstændig eller ledig. Hvis du er under 30 år gammel og studerende, så er medlemskabet gratis.

Andre fordele i a-kassen
I Akademikernes Ambitiøse A-kasse kan du få jobråd­givning skræddersyet til dit fag, adgang til interessante netværk, individuel coaching og ledige stillinger, som vores jobdetektiver selv opdriver.

Kurser og workshops for ledige
Akademikernes A-kasse tilbyder en række workshops og kurser for alle sine ledige medlemmer. Her får du ny inspiration, der kan være med til at accelerere din jobsøgning. Kurserne kan også være med til at udvide dine kompetencer og gøre dig til en endnu mere attraktiv arbejdskraft.

Bliv medlem hos Akademikernes Ambitiøse A-kasse for kun 434 kr./md.
bliv-medlem