friefunktionaerer
Frie Funktionærer er en af landets billigste a-kasser og er åben for alle faggrupper men har, som navnet antyder, fokus på funktionærer. Du kan også blive medlem af Frie Funktionærer, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.

Rabatter og fordele som medlem
Frie Funktionærer har fokus på individuelle løsninger til hver enkelt medlem på tværs af faggrupper. Frie Funktionærer forsøger med en række medlemsfordele og lave administrationsomkostninger at holde det enkelte medlem i centrum.

Du kan også blive coachet af en job- og karriererådgiver, deltage i kurser eller benytte dig af de mange gode medlemstilbud på arrangementer og ferieophold.Samtidig er Frie Funktionærer en uafhængig a-kasse.

Frie Funktionærer er også en fagforening
Frie Funktionærer er både en a-kasse og en fagforening. Som medlem af a-kassen får du adgang til dagpenge og efterlønsordning. For kun 152 kr. ekstra pr. måned kan du blive medlem af fagforeningen. Som medlem af Frie Funktionærers fagforening har du adgang til gratis juridisk bistand i forbindelse med dit arbejde.

Frie Funktionærers lønsikring
Hvis du ønsker en højere dækning end dagpengesatsen, så kan du tilkøbe lønsikring ved Frie Funktionærer, så du er sikret at holde en større del af din løn hjemme hver måned hvis du skulle gå hen og blive ledig.

Bliv medlem hos Frie Funktionærer for kun 468 kr./md.
bliv-medlem