bliv-medlem
Ledernes A-kasse er åben for alle, men a-kassen er specielt en fordel for dig, hvis du er enten leder eller særligt betroet medarbejder. Lederne er nemlig både en interesseorganisation og en a-kasse, der sætter ledere og ledelse på dagsordenen.

Lederne er en stor professionel a-kasse
Lederne har over 96.000 medlemmer hvilket gør Lederne til en af Danmarks største a-kasser og organisationer for ledere, kommende ledere og andre betroede medarbejdere. Lederne har tillige et af landets billigste kontingenter på a-kassen og høj medlemstilfredshed.

Mange fordele som medlem
Som medlem hos Lederne får du nemlig adgang til en lang række videnbaser om alle former for ledelse samt et medlemsblad (11 gange om året) med fokus på et nyt tema indenfor ledelse i hvert blad. Du kan også få 10 % rabat på en lang række ledelsesfaglige bøger samt rabat på alle kurser og konferencer som Lederne tilbyder.

Lederne har kontorer i hele landet
Lederne har 19 lokalafdelinger, hvor der bliver arrangeret debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper og foredrag. Du kan også få rabat på forsikringsaftaler som medlem af Lederne.

Meld dig ind hos Lederne for kun 452,33 kr./md.
bliv-medlem