virksom akasse
Virksom Akasse + fagforening er 100 % målrettet selvstændige erhvervsdrivende, så hvis du er selvstændig er Virksom a-kassen for dig. Virksom er en afdeling af Ledernes interesseorganisation, så det er prøvede kræfter, der står bag den nye a-kasse, og alle akassens tilbud er skræddersyet til selvstændige.

Virksom har en unik Indtægtssikring for selvstændige
Hvis du melder dig ind i Virksom akasse får du 2 års gratis Indtægtssikring. Dermed får du som selvstændig penge for den tid, som du ikke kan arbejde. Forsikringen dækker 5 risikosituationer, og er den eneste af sin form på markedet, hvor du ikke skal dokumentere indtægtstab for at få dækning.
Virksom Indtægtssikring dækker i følgende 5 situationer:
– Akut hospitalsindlæggelse i mere end 2 dage
– Langtidssygdom – mere end 14 dage
– Pasning af langtidssyge familiemedlemmer – mere end 14 dage
– Kritisk sygdom – optil 12 x forsikringssummen
– Konkurs: løbende månedlig udbetaling under ledighed
Har du under 10 fuldtidsansatte, får du også penge udbetalt, hvis en af dine partnere ikke kan arbejde grundet sygdom i mere end 14 dage.

Hos Virksom får du rådgivning i erhvervs- og personalejura
Som medlem af Virksom har du adgang til juridiske dokumenter via hjemmesiden, som du kan bruge i din virksomhed. Du kan også få personlig rådgivning hos Virksom’s advokater og jurister, når du har brug for det. Du kan f.eks. sende en kontrakt eller aftale til Virksom, når du har udarbejdet den, så sikrer Virksom’s jurister og advokater, at du har været rundt om det hele.

Hos Virksom kan du få Inkassoservice når kunderne ikke betaler
Når du er medlem hos Virksom har du adgang til en hurtig og gratis inkassoproces via Bech-Bruun Advokatfirma, som også kan hjælpe med at etablere afdragsordninger, indgive en konkursbegæring samt træde til og føre en evt. sag i retten, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hos Virksom kan du få professionel sparring
Har du brug for sparring omkring strategi eller f.eks. en markedstest af din forretningsidé, så kan du få hjælpe af Virksom’s professionelle rådgivningsteam.

Samlet set giver Virksom a-kasse det bedste tilbud til selvstændige erhvervsdrivende
Med det konkurrencedygtige kontingent i den lave ende af feltet kombineret med helt specifikke og praktiske tilbud til selvstændige erhvervsdrivende herunder indtægtssikring gratis i 2 år, inkassoservice og advokatbistand til kontrakter og ansættelser, så vurderer vi her på siden, at hvis du er selvstændig, så er Virksom det bedste tilbud til dig netop nu.

Meld dig ind hos Virksom a-kasse og fagforening for kun 514,33 kr./md. samlet
bliv-medlem