detfagligehus
Det faglige Hus tilbyder både fagforening og a-kasse til lønmodtagere og selvstændige. Alle kan blive medlem i Det Faglige hus.

DK’s billigste fagforening
Det Faglige Hus har den billigste fagforening i Danmark til 69 kr./md. samtidig med, at du får et tilbud om 3 måneders gratis fagforening, hvis du både melder dig ind i Det Faglige Hus a-kasse og fagforening på samme tid.

Stærk portefølje af rabatter og rådgivning
Det Faglige Hus er ikke kun en yderst billig a-kasse og fagforening, du får også en lang række medlemstilbud som omfatter alt fra rabat på forsikringer til juridisk assistance. Det Faglige Hus har nemlig op mod 250 medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med arbejdsrelaterede problemer.

Få bl.a. rådgivning vedrørende opsigelse, manglende løn, arbejdsskade, sygdom, pension og meget mere.

Landsdækkende netværk af kontorer samt medlemsblad
Det Faglige Hus har lokalkontorer i hele landet: København, Esbjerg, Kolding, Århus, Aalborg, Odense, Ringsted og Hillerød. Da det ikke er alt man har lyst til at ringe om fra sit arbejde, så har Det Faglige Hus personale klar til at hjælpe dig fra kl. 8-18 og fredag fra kl. 8-16.

Medlemmer af Det Faglige Hus modtager også magasinet Medlemsnyt hvert kvartal, hvor du kan læse om aktuelle emner indenfor arbejdsret og a-kasselovgivningen samt om de gældende medlemstilbud. Du kan også modtage en nyhedsmail, hvis du vælger det.

Bliv medlem af Det Faglige Hus for kun 541 kr./md.
bliv-medlem